Annasann Mission

http://annasann.com/

http://annasann.org/

Zgodovina

FIAT LUX

Dejanska zgodovina Annasann Misije sega v prazgodovino; v obdobje same Kreacije, mnogo pred rojstvom Človeštva. A zaključno obdobje sovpada v zadnji ciklus, v zadnjo petino Velikega ciklusa, ki traja 25.920 let (12 x 2.160) let, torej v časovno obdobje zadnjih 5.125 let. V tem obdobju je Najvišja Inteligenca preko velikih prerokov, kot so bili Abraham, Krišna, Zarathustra, Siddharta, Jezus - Jeheshuah, Muhamed, Lao-zi, Mojzes, itn., Človeštvu prenesla najvišje Duhovne resnice in ga vodila po pravi Poti vse do današnjih dni. Kako je Človeštvo sledilo to Pot kot celota, skupnosti in/ali posamezniki pa je seveda že druga zgodba.

Matični planet in Človeštvo je sedaj vstopilo v zaključno obdobje Velike Spremembe, ko se bo zgodila največja transformacija globalne civilizacije in bo nato vzniknila nova civilizacija, ki se bo imenovala Annasann. V ta namen je bil s strani Najvišje Inteligence aktiviran tudi Svetilnik Annasann Misije, ki je vodilo vsem iskrenim in predanim iskalcem Duhovne Resnice ter slednikom Annasann Misije na Poti v Annasann.

Aktiviranje se je zgodilo v zemeljskem prostoru in času, a Izvor aktivacije se nahaja izven prostora in časa.

V zemeljskem času se je aktivacija Svetilnika zgodila 05. novembra 2002 v Evropi, na področju Slovenije.

Zgodovina obstoja Annasann Misije se seveda tukaj in sedaj ne začenja ali zaključuje, temveč prehaja na višji in obsežnejši nivo oziroma sfero. Tako na subtilnih nivojih in v subtilnih sferah, kakor tudi na snovnih nivojih in v snovnih sferah.

Z nastopom Velike Spremembe je pomen Annasann Misije dobil neslutene razsežnosti, hkrati pa je celotna zgodovina Annasann Misije v njenih različnih prehodnih pojavnostih dobila jasen obris in se sedaj, preko Svetilnika, razodela v najčistejši in najvišji obliki, ter se dokončno približala svojemu cilju: vstopu v Rajski svet na Zemlji; Annasann. Za vse tiste med Človeštvom, ki so tega vredni. Pod Milostjo in Blagoslovom Najvišje Inteligence ter varnim in pooblaščenim vodstvom Svetilnika.

FIAT LUX