Annasann Mission

http://annasann.com/

http://annasann.org/

Svetilnik

FIAT LUX

Svetilnik Annasann Misije je fizični Izvor Božanske Luči za celotno Človeštvo v aktualnem prostoru in času.

Svetilnik Annasann Misije je bil aktiviran 05. novembra 2002 in od tega dne naprej Svetloba, ki prihaja iz tega Svetilnika, osvetljuje planetarno Temo in je vodilo vsem iskrenim in predanim iskalcem Duhovne Resnice ter slednikom Poti v Annasann.

Svetilnik Annasann Misije je pod Milostjo in Blagoslovom Najvišje Inteligence. V njem se nahaja Večna Luč (Lux Aeterna), ki odseva Svetlobo - FIAT LUX - v Univerzum, preko celotnega planeta, med vso Človeštvo. Fizično se Svetilnik Annasann Misije nahaja v Sloveniji, Evropa.

Svetilnik Annasann Misije ima status Sacrosanct; status najvišje suverenosti in avtoritete, ter popolne nedotakljivosti in je kot takšen nad vsem človeškim.

V obdobju Velike Spremembe je in bo Svetilnik Annasann Misije zanesljivo vodilo vsem tistim, ki bodo skozi razburkano in temno obdobje Velike Spremembe iskali Pot v Annasann.

Mnogo je in bo lažnih luči, a le Svetilnik Annasann Misije je tisti, ki daje Svetlobo, Upanje in Mir vsem tistim, ki so in bodo izbrani kot vredni za vstop v Novi Svet: Annasann.

...in naj bo Svetloba...

FIAT LUXKONTAKT

SCA, P.P. 310, 3001 Celje, Slovenija

annasann.mission@gmail.com

Illuminator na Twitterju: Twitter@Illuminator1

Dodatne informacije: http://annasann.org/